Selecteer een pagina
In april 2019 was de aftrap. We deelden onze plannen met Ravenstein en omgeving en met onze familie en vrienden.

Om de financiering te realiseren zijn we een crowdfundingsactie gestart op basis van een lening en/of voorverkoop van Pleur Lunchtegoed. Van het streefbedrag van €80.000 hebben we 96% behaald. Dat was fantastisch! Nogmaals dank aan alle mensen die meededen aan de crowdfunding en vertrouwen in ons hebben gesteld.

De periode van verbouwing en het treffen van alle voorbereidingen was een intensieve, spannende en zeker ook leuke periode. Met veel eigen werk, hergebruik van materialen en creativiteit hebben we het binnen budget weten te realiseren.
Daar zijn we best een beetje trots op!

In de laatste maanden hebben we ook fantastische mensen gevonden die ons gaan helpen in de keuken en in de bediening. De menukaart heeft vorm gekregen en we zijn volop aan het proefkoken. De menukaart komt op korte termijn online te staan.

De crisis door het Coronavirus heeft ons in het voorbereidingstraject niet ernstig belemmerd. Doordat we bijna alles zelf hebben gedaan, hadden we gewoon wat meer tijd nodig dan gedacht.

Het virus brengt wel, dat we zijn gaan bijsturen op onze activiteiten.

Vanaf de opening op 6 juni a.s. gaan we volop aan de slag met afhaal lunches, koffie to go en met picknickmand arrangementen. Daarnaast hopen we ook zowel binnen als buiten enkele tafels neer te mogen zetten, om u te kunnen ontvangen. Met zorg nemen we de veiligheidsmaatregelen in acht, voor uw en onze gezondheid.

Op dit moment zetten we nog een heleboel puntjes op de i. We zijn in koffietraining, zetten de laatste likjes verf op het hout en dragen zorg voor de inkoop van kwalitatieve ingrediënten. Maar ook na 6 juni blijven we bijsturen en verbeteren.
Uw ideeën blijven van harte welkom!

Wij hebben u allen gemist. We praten graag met u bij. Over de moeilijke tijd waar we in leven, onder het genot van een bakkie troost. Of over de mooie dingen die u in tussentijd wellicht ook heeft meegemaakt. Of heeft u gewoon even rust nodig? Lees dan ontspannen de krant op het groene terras met een kop verse munt- of gemberthee in de hand.

Tot gauw bij Lunchlokaal Pleur!

Wil jij op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Laat je gegevens achter en je ontvangt onze laatste nieuwtjes.
Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om.